DATE: november 3, 2018
TIME: 7:00 pm
LOCATION: Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár, Budakalász Szentendrei út 9., Budakalász, 2011
Vazul Vére akusztikus koncert és filmvetítés november 3, 2018

Abban hiszünk, hogy eljött az ideje, hogy a fény felé forduljunk. Történelmi csapások száza tanítja a mindenkori emberiséget arra, hogy ki kell mozdulnia a látszatok, a káprázat világából. Mára az élet minden területe elhangolódott. Vetélkedésre, önös érdekek okos képviseletére, az egymás ellen feszülésre tanítanak minket gyerekkortól és millió csapás nem elég ahhoz, hogy egyáltalán keresni kezdjük a kijáratot. Az együtt építés helyett az együtt rombolás játszmáit játsszuk nemzeti és nemzetközi szinten. Mintha nem volnánk mindannyian Isten szeretett gyermekei.

A történelem ismétli magát és a tanulságokat levonva lépünk tovább egy magasabb rezgésű tudatállapot felé. Ez a tudatállapot segíteni fog nekünk helyesen tájékozódni az anyagi világban. Újra kell értelmeznünk a mások által 1000 éve ránk kényszerített nézeteket és lehetőséget adnunk magunknak, hogy a magyar történelmünk szabad vizsgálata folytán visszataláljunk gyökereinkhez, az ősi tudáshoz.

A Vazul Vére Történelmi Rockopera 3 év alatt bejárta Budapest és a vidék több színházát, művelődési házát. A nagyszínpadi mű kistestvéreként összeállítottunk egy akusztikus koncert változatot is: társulat helyett család, show helyett szertartás.

Fellépők: Dudás Ivett, Felsőházi Ágnes, Vörösmarti Imre, Szemző Gábor, Jósa Tamás, Molnár Péter Stula, Szepesi Richárd, Király Tibor, Nagy Roland, Magyari Tamás

Szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Készítette a Flameborn Media Group (www.fbmg.hu)
Támogatóink:
logo logologo FxLoop_LOGOVLLogo_bordoTicketpro